YOUR PARTNER IN LOGISTIC SOLUTIONS

Komende van Brussel

Op de E40 richting Oostende neemt u, enkele km's voor Gent, de R4 (richting Antwerpen). U gaat dan DIRECT naar rechts en volgt de aanwijzing "Diergeneeskunde / Ambachtsweg". U neemt dan links, rijdt onder een brug en neemt terug links. Deze weg brengt u over de autostrade tot op een rondpunt. U gaat rechtdoor, aan het volgende rondpunt rechts, en daarna de eerste links. U rijdt nu de Ambachtsweg in./div>
Komende van Oostende, Kortrijk of Gent

Op het klaverblad E17 - E40 in zwijnaarde bij Gent volgt u E40 richting Brussel. De eerste afrit (nr 16) is de afrit Merelbeke. U neemt dan direct naar rechts (R4 richting Eeklo) tot aan de afrit N444, Merelbeke. , neem deze afslag (opgelet onder de brug door), en komt zo over een brug. Op het rondpunt na deze brug, draait u 3 kwart mee en volgt de aanwijzing Diergeneeskunde. Deze weg brengt u over de autostrade tot op een rondpunt. U gaat rechtdoor, aan het volgende rondpunt rechts, en daarna de eerste links. U rijdt nu de Ambachtsweg in.
Komende van Anwerpen

Op de E17 richting Gent, neemt u, enkele kms voor Gent, op het klaverblad Destelbergen, de afslag R4 (Gent zeehaven – Melle).

Op het klaverblad volgt u de richting Melle en Merelbeke. U komt nu op de R4. Deze blijft u volgen richting Merelbeke, tot aan de afrit N444, Merelbeke. U neemt deze afslag (opgelet onder de brug door), en komt zo over een brug. Op het rondpunt na deze brug, draait u 3 kwart mee en volgt de aanwijzing Diergeneeskunde. Deze weg brengt u over de autostrade tot op een rondpunt. U gaat rechtdoor, aan het volgende rondpunt rechts, en daarna de eerste links. U rijdt nu de Ambachtsweg in.